Close

Reer Termoska nerez 750 ml

90708

Nové

Dodání do 5 dnů

429,00 Kč s DPH

Více informací

TERMOSKA PURE 750 ml - NEREZOVÁ

Ideální pomocník doma i na cestách
Když na vaše dítě přijde hlad, chce nakrmit co nejrychleji. K tomu potřebujete kojeneckou výživu, láhev a v neposlední řadě dostatečně teplou vodu. S tím posledním vám skvěle pomůže nová termoska. Ať už jste zrovna na procházce uprostřed parku nebo stojíte o půlnoci v polospánku uprostřed kuchyně, tato termoska udrží teplou vodu po dobu několika hodin a umožňuje vám tak připravit jídlo rychle a bez obav.

Pro snadnou přípravu jídla až po dobu 12 hodin
Termoska Pure má dvojitou stěnu, která dokáže udržet teplotu horké vody až po dobu 12 hodin a zároveň zabraňuje přílišnému zahřátí vnější stěny.

Využití pro celou rodinu
I dlouho poté, co přestanete vaše dítě krmit pouze mlékem, vám termoska poslouží jako praktický pomocník na cesty. V chladných dnech se tak s rodinou můžete zahřát například horkým čajem a během spalujícího léta si do termosky můžete nalít studený nápoj, který zůstané chlazený a čerstvý až po dobu 24 hodin.

Všechno v suchu
Díky silikonovému těsnícímu kroužku se nemusíte bát nepříjemného vytečení tekutiny. Dvojitá stěna navíc zabraňuje vzniku kondenzačních kapek na povrchu termosky.

Kvalitní materiály
Robustní vnitřní i vnější stěna je vyrobena z nerezové oceli, která odolá každodennímu použití, je bezpečná pro skladování potravin a nepřenáší se z ní kovová pachuť. Termoska samozřejmě neobsahuje BPA, PVC ani škodlivá změkčovadla.

Snadná manipulace
Pod víčkem se skrývá 4,5 cm široký otvor pro snadné plnění termosky nejen nápoji, ale třeba i krájeným čerstvým ovocem nebo zeleninou. Po použití lze termosku snadno očistit a zajistit tak hygienicky čisté používání po dlouhou dobu.

Praktické víčko pro pohodlné pití
Ochranné víčko lze používat také jako kelímek pro pohodlné pití. Stejně jako tělo termosky, i její víčko je izolované a zabraňuje tak nadměrnému zahřátí jeho povrchu při pití horkého čaje nebo kávy.

Ochrana životního prostředí
Používáním termosky se přispívá k ochraně životního prostředí. Díky svému robustnímu zpracování ji lze používat po mnoho let a je dokonalou alternativou k jednorázovým lahvím. Pro snížení odpadu z obalového materiálu se termosky prodávají nebalené a jsou opatřeny pouze štítky, které jsou ze 100% recyklovatelného kraftového papíru.

Vlastnosti:
- ideální pro přípravu kojenecké výživy
- udržuje horkou vodu až 12 hodin
- robustní provedení z nerezové oceli
- praktické víčko
- objem: 750 ml

Materiál:
- nerezová ocel, plast

Výhody nákupu u nás

  • doprava zdarma od 1990 Kč
  • široký výběr platebních metod
  • vrácení zboží v zákonné lhůtě
  • osobní odběr v kamenné prodejně
  • 100% spokojenost

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Close