Close

Reer Lampička bílá LED noční s klipem

52010

Nové

Skladem

239,00 Kč s DPH

Více informací

Lampička bílá LED noční s klipem Mummy & Me

zachovává klidnou atmosféru při nočním kojení

Měkké příjemné světlo pro uklidňující atmosféru spánku
Osvětlení místnosti se často zapíná pro orientaci ve tmě, aby bylo možné nakojit dítě v noci. Matka a dítě se obvykle zcela probudí a klidná noc skončila.
Šetrné LED světlo Mummy & Me od společnosti reer je ideálním zdrojem světla pro noční péči. Poskytuje dostatek světla k zajištění orientace ve tmě pro unavené oči.

Flexibilní použití
různé možnosti použití

Ať už jako lampa na čtení pro večerní příběhy před spaním nebo jako orientační světlo na cestě do dětského pokoje - Mummy & Me se vyznačuje rozmanitým využitím a použitím. Díky nastavitelné svítivosti nejen osvětluje vaši cestu ve tmě, ale také poskytuje dostatek světla pro noční přebalování, aniž byste museli zapínat hlavní osvětlení místnosti. To udrží vaše dítě v „spánkové náladě“.

Pro upnutí nebo samostaně stojící
s multifunkčním držákem 2 v 1

S montážním držákem 2 v 1 lze světlo použít jak volně stojící, tak k upnutí, tak je umístěno přesně tam, kde je potřeba.
Velká plocha spodní čáasti svorky umožňuje bezpečné umístění na rovný povrch. Pokud v blízkosti není vhodné místo, lze kojenecké světlo pomocí svorky připevnit také na police nebo desky stolu. Velký úhel otevření umožňuje jeho připevnění na širší kusy nábytku a přebalovací pulty.

Lze individuálně přizpůsobit vašim potřebám
díky dvěma úrovním jasu

Světlo vytváří ve tmě měkké osvětlení svým žlutým teplým světlem. Ideální pro citlivé dětské oči a unavené oči rodičů. Aby bylo možné světlo přizpůsobit přesně vašim potřebám, bylo světlo Mummy & Me vybaveno dvěma LED pro různé úrovně jasu. Pomocí jednoduchého ovládání jedním tlačítkem můžete individuálně nastavit požadovaný jas podle nálady, potřeb a situace.

Osvětlete přesně tam, kde to potřebujete!
díky pružně nastavitelnému husímu krku

Flexibilní husí krk umožňuje flexibilní a přesné nastavení světelného kuželu přesně podle vašich potřeb. Světlo máte vždy přesně tam, kde ho potřebujete. Otočením zdroje světla od sebe můžete také vytvořit nepřímé osvětlení.

Téměř nekonečná životnost
prostřednictvím nejmodernější technologie LED

Díky technologii LED mají žárovky výdrž až 100 000 hodin. Díky nízkému teplu generovanému LED diodami nehrozí nebezpečí vznícení ani po dlouhodobém používání. Obzvláště praktické, pokud usnete se zapnutou lampou.
Kojící světlo je napájeno z baterie a bezdrátově. Lze jej proto flexibilně používat a nehrozí nebezpečí zakopnutí o volně ležící kabely.

Detaily:
- dvě volitelné úrovně jasu
- flexibilní, přesně směrovatelný husí krk
- Eextra velká svorka 2v1 pro flexibilní upevnění nebo umístění volně
- výdrž baterie nejméně 20 hodin
- včetně baterií

Barva: bílá s potiskem modrého ptáka
Obsah balení: 1 x LED světlo Mummy & Me včetně baterií

Doporučení: Dodržujte přiložený návod k použití a bezpečnost!

Výhody nákupu u nás

  • doprava zdarma od 1990 Kč
  • široký výběr platebních metod
  • vrácení zboží v zákonné lhůtě
  • osobní odběr v kamenné prodejně
  • 100% spokojenost

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Close