Close

Reer Sada pro péči o nehty 2 ks

81050

Nové

Dodání do 5 dnů

129,00 Kč s DPH

Více informací

Sada péče o nehty BabyCare, 2 kusy

Nůžky na nehty: bezpečné s krátkými, zaoblenými břity, velké otvory pro prsty pro optimální a bezpečné držení v každé poloze řezání.
Kleštičky na nehty: pogumovaný posunovač pro bezpečné držení s integrovaným pilníkem na nehty.
Zapuštěná poloha pro bezpečnou vzdálenost od kůžičky.

Pro důkladnou a kontrolovanou péči o nehty
Péče o jejich novorozené dítě je pro rodiče obzvláště důležitá. Se speciálními pomocníky můžete pečovat o nehty svého miminka, aniž byste se museli bát, že svému drobečkovi ublížíte.
Se sadou péče o nehty BabyCare, která je individuálně přizpůsobena speciálním potřebám těch nejmenších - skládající se z nůžek a kleštiček na nehty - snadno dosáhnete jemné manikúry a pedikúry.

Stříhání nehtů – přesně a bezpečně
díky zaobleným krátkým čepelím
Bezpečnostní nůžky na nehty se zaoblenými hroty zajišťují bezpečné a bezstarostné stříhání nehtů i těm úplně nejmladším. Zvláště krátké břity zaručují kontrolovaný střih a přesné zkracování dětských nehtů.

Dobrá manipulace při stříhání
díky tvaru a pocitu
Kromě vynikajícího střihového výkonu jsou nůžky na nehty také velmi uživatelsky přívětivé. Ergonomicky tvarované rukojeti s extra velkými otvory pro uchopení umožňují optimální a bezpečné držení v každé poloze střihu. Nůžky jsou ideální pro leváky i praváky.

Bezpečné a hygienické skladování
s ochranným uzávěrem
Nůžky jsou vybaveny pevným ochranným krytem pro bezpečný transport. To nejen snižuje riziko zranění na cestách, ale také chrání nůžky před poškozením a nečistotami.

Snadné stříhání nehtů na rukou a nohou
díky kleštičkám na nehty šetrným k dětem
Zastřihovač nehtů zastřihne i silnější nehty na nohou bez velkého úsilí. Pogumovaná zadní strana rukojeti zaručuje bezpečnou manipulaci. Zaoblené hrany jsou optimálně přizpůsobeny tvaru nehtů miminka. Zapuštěná poloha zastřihovače zajišťuje bezpečnou vzdálenost od nehtové kůžičky a umožňuje zastřihávání dětských nehtů bez starostí.

Jemné tvarování nehtů
díky integrovanému pilníku na nehty
Ať už po stříhání nebo štípání – pilník připevněný ke kleštičce na nehty odstraňuje ostré hrany a tvaruje nehty obzvlášť jemně. Jemně zrnitý brusný povrch zajišťuje hladký okraj nehtu a utěsnění stále velmi měkkých a jemných dětských nehtů, což zabraňuje třepení.

Detaily produktu:
- ideální pro bezpečnou péči o nehty miminek

Obsah: 1x nůžky na nehty, 1x kleštičky na nehty včetně pilníku
Materiál: nerezová ocel / plast
Bez škodlivých látek, ftalátů, PVC a BPA
Barva: bílá / šedá

Výhody nákupu u nás

  • doprava zdarma od 1990 Kč
  • široký výběr platebních metod
  • vrácení zboží v zákonné lhůtě
  • osobní odběr v kamenné prodejně
  • 100% spokojenost

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Close