Close

AVENT VIA Sada 5ks pohárků 180ml s víčky

SCF619/05

Nové

AVENT VIA sada 5 kusů pohárků 180ml s víčky.

Pro uskladnění dětské stravy a nápojů.

Více informací

Dodání do 7 dnů

269,00 Kč s DPH

Více informací

Nová řada VIA výrobků 

  •              5 kusů VIA™ pohárků 180 ml
                 5 kusů víček na pohárky  (nekapající)

Pro uskladnění dětské stravy a nápojů. Doma připravený nebo koupený pokrm se jednoduše uskladní v lednici nebo mrazáku a potom snadno rozmrazí i ohřeje. Dítě lze krmit přímo z VIA pohárků. VIA pohárky jsou variabilní, dají se kombinovat s ostatními výrobky AVENT. Úložné pohárky AVENT mají šroubovací víčka, která umožňují snadné skladování a cestování.

Ideální sada pro krmení na cesty i pro domácí prostředí. Sterilizovatelné, recyklovatelné, vhodné do mikrovlnné trouby a ohřívačky láhví.
Vhodné pro uskladnění stravy v ledničce či mrazáku.


Odsáté mateřské mléko nebo pokrmy můžete v úložných pohárcích skladovat v lednici až 48 hodin (né v dveřích lednice) nebo v mrazáku až 3 měsíce. Nikdy nezmrazujte mateřské mléko dvakrát a nepřidávejte čerstvé mateřské mléko do zmraženého. Tužkou nebo zvýrazňovačem napište na úložný pohárek datum. 

AVENT VIA™ pohárky jsou velmi variabilní, dají se kombinovat se všemi ostatními výrobky AVENT. Pohárky se mohou připojit přímo na odsávačku mateřského mléka Philips AVENT. Před uskladněním odsátého mléka lze pohárky popsat potřebnými údaji. Před krmením odsátým mlékem se jednoduše vymění víčko za adaptér se standardním dudlíkem.

Když je již miminko třeba dokrmovat kašovitou nebo tuhou stravou, VIA pohárky jsou připraveny pro uskladnění těchto pokrmů. Snadné rozmrazování i ohřívání a krmení přímo z pohárků vám usnadní péči o vaše dítě. 

 VIA pohárky používejte, dokud se neobjeví známky opotřebení. Sterilizujte všechny pohárky a víčka před každým použitím.

Výhody nákupu u nás

  • doprava zdarma od 1990 Kč
  • široký výběr platebních metod
  • vrácení zboží v zákonné lhůtě
  • osobní odběr v kamenné prodejně
  • 100% spokojenost

23 dalších produktů ve stejné kategorii:

Close