Close

SUAVINEX | Kosmetická sada na cesty v bavlněné taštičce - růžová

3401301R

Nové

Dodání do 5 dnů

549,00 Kč s DPH

Více informací

Pnový gel-šampón jeho pnová textura, barva a píjemná vn dtské kolínské pomáhají stimulovat smysly dítte. Obsahuje jemné tenzidy, které jemn istí pokoku a vlasy. Obsahuje pírodní mastné nasycené deriváty z kokosových oech, které napomáhají prevenci proti vysoušení a podrádní pokoky dítte. Díky provitaminu B5 zanechává vzhled vlas mkí, záivjší a poddajnjší. Objem balení je 100 ml.

 

Hydrataní tlové mléko díky výtaku z msíku Suavinex hydratuje dtskou pokoku po koupeli a zárove ji udruje hebkou a hladkou. Toto rychle vstebávající se mléko pináší úlevu a pocit spokojenosti. Navíc byla jeho hodnota pH upravena tak, aby poskytovala péi o pokoku novorozenc. Lehká textura s výtakem z msíku. Vhodné pro citlivou pokoku. Objem balení je 100 ml.

 

Krém na opruzený zadeek chrání ped podrádním a vyrákami zpsobenými vlhkostí, odrky, moí, stolicí. S ochrannými peptidy pomáhá pedcházet zarudnutí ke. Díky kombinaci bambuckého másla, mandlového a oenotherového oleje poskytuje tento krém bohatou výivu, posiluje ochrannou bariéru pokoky a izoluje ji od vlhkosti. Objem balení je 75 ml.

 

Parfém Baby Cologne je vn pro miminka a dti (dtská kolínská)

Vn je obohacena zanedbatelným mnostvím alkoholu a pírodními úinnými ingrediencemi, které jsou kombinací nejlepších tón citrusových plod, bílých kvt a pima. Nezpsobuje skvrny, a proto me být nanášena i na odv. Ideální parfém pro jemnou a citlivou pokoku kojence po koupeli, k osvení v kterémkoliv ase a píleitosti. Objem balení je 50 ml (k dispozici v pratickém spreji pro snadné pouití). Doporuený vk: +0 msíc.

 

Vyrobeno v rámci EU. Veškeré výrobky jsou bez BPA, klinicky testované a vyrobené španlským farmaceutickým výrobcem.

Netestováno na zvíatech.

Výhody nákupu u nás

  • doprava zdarma od 1990 Kč
  • široký výběr platebních metod
  • vrácení zboží v zákonné lhůtě
  • osobní odběr v kamenné prodejně
  • 100% spokojenost

17 dalších produktů ve stejné kategorii:

Close