Close

Canpol babies Nevylévací hrníček se silikonovým pítkem 220ml

Nové

Nevylévací hrníček se silikonovým pítkem od Canpol babies, které nedráždí citlivé dětské dásně, si oblíbí všechny dětičky. Úchyty usnadňují držení hrníčku v malých dětských ručičkách. Hrníček je navržen v jemných pastelových barvách. Je vhodný pro děti starší 9-ti měsíců. Objem hrníčku 220 ml. Hrníček neobsahuje BPA.

Více informací

Skladem

179,00 Kč s DPH

Více informací

Nevylévací hrníček se silikonovým pítkem od Canpol babies, které nedráždí citlivé dětské dásně, si oblíbí všechny dětičky. Úchyty usnadňují držení hrníčku v malých dětských ručičkách. Hrníček je navržen v jemných pastelových barvách. Je vhodný pro děti starší 9-ti měsíců. Objem hrníčku 220 ml. Hrníček neobsahuje BPA.

Silikonové nevylévací pítko — vhodné pro učení samostatného pití bez rozlévání.

Pohodlné boční úchyty — usnadňují držení hrníčku v malých dětských ručičkách.

Průsvitný — umožňuje kontrolu tekutiny uvnitř hrníčku.

Krytka na pítko — zajišťuje hygienu v době, kdy se hrníček nepoužívá.

Náhradní pítko naleznete pod číslem 56/597 na tomto odkaze nebo v kategorii savičky a pítka.

https://shop.malewo.cz/savicky-a-pitka/719-canpol-babies-nevylevaci-pitko-silikonove-k-hrnicku-56502-a-56605-5903407565972.html

Návod k použití.

Udržujte v čistotě. Před prvním použitím z hygienických důvodů ponořte hrníček na 5 minut do vařící vody. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly hrníčku v teplé vodě šetrným mycím přípravkem a důkladně vypláchněte horkou vodou. Nevyvařujte! Po použití očistěte hrníček a pítko od zbytků pokrmu, vypláchněte a důkladně umyjte. Hrníček můžete umývat v myčce nádobí. Nedoporučujeme umývat v myčce nádobí pítko, protože používané mycí prostředky jej mohou poškodit. Hrníček můžete používat v mikrovlnné troubě. Nezapomeňte, že při ohřívání v mikrovlnné troubě musí být hrníček otevřený. Ohřívání v mikrovlnné troubě věnujte zvýšenou pozornost. Vždy důkladně promíchejte ohřátý pokrm a zkontrolujte jeho teplotu před podáním dítěti. Tvrdá voda, ovocné šťávy nebo čaj mohou hrníček zabarvit nebo zanechat usazeniny, což však nemění jeho vlastnosti. Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou pítko ucpat. 

Pozor! Důležité pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte!

Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození vyměňte výrobek za nový. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Dlouhodobé a pravidelné sání tekutin může způsobit vady zubní skloviny dítěte. Vždy zkontrolujte teplotu pokrmu podávaného dítěti. Ohřívání v mikrovlnné troubě může způsobit nerovnoměrnou, místy příliš vysokou teplotu. Nikdy nezvětšujte otvory v pítku, můžete způsobit zničení pítka a/nebo zadušení dítěte drolícím se materiálem. Upozornění! Výrobek není hračka. Všechny díly výrobku uchovávejte mimo dosah dítěte.

Hrníček odpovídá požadavkům:

Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami

Nařízení Komise (EU) č. 10/2011 o materiálech a  předmětech z  plastů určených pro styk s potravinami

EN 14350 - 1 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 1: Všeobecné a mechanické požadavky a zkoušky

EN 14350 – 2 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 2: Chemické požadavky a zkoušky

  

Výhody nákupu u nás

  • doprava zdarma od 1990 Kč
  • široký výběr platebních metod
  • vrácení zboží v zákonné lhůtě
  • osobní odběr v kamenné prodejně
  • 100% spokojenost

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Close