Close

ABC Design Fusak Tulip asphalt

12001752003

Nové

Dodání do 5 dnů

890,00 Kč s DPH

Více informací

Fusak Tulip

Stylové. Luxusní. Exkluzivní. Nová definice krásy. Kombinace vysoce kvalitních materiálů, působivého zpracování a elegantních barev pro ohromující, moderní vzhled. Kolekce Diamond Edition vyčnívá díky své čisté eleganci a vysoce stylovému vzhledu s ohledem na každý detail.

Ačkoliv může teplota v zimě dosáhnout mrazivých hodnot, z bezpečnostních důvodů by děti ve vozidle měly cestovat bez zimních bund. Tlusté zimní oblečení totiž brání bezpečnostním pásům, aby přiléhaly těsně k tělu dítěte. Měkce polstrovaný ABC Design fusak Tulip udrží vaše dítě v teple a zároveň nenarušuje ochrannou funkci bezpečnostních pásů. Přesto, že byl speciálně navržen pro použití v autosedačkách, lze jej používat také jako příjemnou vložku do korbičky vašeho kočárku. Zabudované otvory na pásy vám umožňují bezpečně připoutat dítě a poté zapnout fusak pomocí středového zipu. Kapuci lze dvěma šňůrkami nastavit tak, aby poskytovala optimální ochranu citlivé hlavě dítěte před chladem a průvanem a oblast nohou fusaku je samostatně rozepínatelná. Díky ABC Design fusaku si děti mohou užít cestování ve vozidle i během chladných dní.

Vyberte si vaši oblíbenou barvu:
graphite grey
street
shadow
gravel

DIAMOND EDITION
asphalt
rose gold

fashion-edition_2019







Prosíme, berte na vědomí, že barvy zobrazené na monitoru se mohou od skutečných barev mírně lišit. Zároveň si vyhrazujeme právo provést malé změny v designu a modelech. Chcete si být jistí výběrem? Váš specializovaný prodejce vám může ukázat nejnovější kolekce a pomoci vám najít správnou barvu.

Výhody nákupu u nás

  • doprava zdarma od 1990 Kč
  • široký výběr platebních metod
  • vrácení zboží v zákonné lhůtě
  • osobní odběr v kamenné prodejně
  • 100% spokojenost

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Close