Close
Doprava zdarma
Camarelo Kite autosedačka 0-13 kg Zobrazit větší

Camarelo Kite autosedačka 0-13 kg

01-kite uni

Nové

Kvalitní dětská autosedačka Camarelo Carlo 0-13 kg je vybavena 3 bodovými bezpečnostními pásy (možnost nastavení), vybavena komfortním polstrováním pásů, pohodlnou zmenšovací vložkou a adaptéry.

Více informací

Obvykle do 14 dnů

2 415,30 Kč s DPH

Více informací

Dětská autosedačka Camarelo Kite 0-13 Kg je autosedačka, v univerzální barvě hodící se ke kočárkům Camarelo. Autosedačka má nánožník, stříšku a adaptéry, které umožňují instalaci dětské autosedačky na konstrukci kočárku. Autosedačka patří do kategorie "univerzálních" a splňuje všechny požadavky Evropské normy E20 a Evropského standartu ECE44R-04 pro všeobecné použití v automobilu. Připevňuje se proti směru jízdy automobilu, na sedadle, kde není nebo byl deaktivován airbag. Krásné autosedačky s 3 bodovými bezpečnostními pásy s možností nastavení, vybaveny ochrannými návleky - polstry na pásech a jejich zapínání. Dětské autosedačky Carlo jsou vybaveny zmenšovací vložkou pro nejmenší, která je odnímatelná a praktická na údržbu. Součástí dětské autosedačky je nánožník a odepínací boudička - stříška. Autosedačku lze zakoupit s IsoFix bází, uveďte do poznámky.

Pokud chcete dětskou autosedačku Camarelo Carlo používat s IsoFix bází (2 690 Kč), dejte nám prosím vědět do poznámky. Aby vše fungovalo správně je třeba vyměnit skelet této autosedačky.

Výhody nákupu u nás

  • doprava zdarma od 1990 Kč
  • široký výběr platebních metod
  • vrácení zboží v zákonné lhůtě
  • osobní odběr v kamenné prodejně
  • 100% spokojenost

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Close